Siirry sisältöön

Suositukset

Suositukset

Tärkeintä yritysvalmennuksessa ja uraohjauksessa on luottamuksellisen vuorovaikutussuhteen syntyminen ohjattavan kanssa. Tällöin ohjattava rohkenee pohtia syvällisesti kanssani itselleen jopa vaikeita tai hyvinkin merkityksellisiä asioita. Parhaimmillani olenkin ohjattavan kannustavassa oivalluttamisessa ja ajattelun avartamisessa uusiin näkökulmiin.

Lue asiakaspalautteita työstäni!

Yksinyrittäjänä joutuu monesti pohtimaan yrityksen suuntaa yksin.

Ja omassa mielessä asiat saattavat mennä sykkerölle ja solmuun. Sanna auttoi lempeästi kuunnellen ja ajatusta ohjaillen avaamaan näitä solmuja kanssani. 

Sain kertoa kaikki mahdolliset ideani ja tästä lähdimme yhdessä kokoamaan sitä oikeaa reittiä. Kirkastimme ajatusta ja saimme yhdessä liiketoiminnan suunnan poukkoilusta kohti selkeämpää polkua. Sain tilan olla oma itseni ja ajatuksiani kunnioitettiin. 

Tämä auttoi omaa ajatusprosessia selkeytymään. Sain keskusteluista inspiraatiota, iloa ja varmuutta.
Ja sain myös kaipaamaani mielenrauhaa, kun ajatukset selkenivät. 

Kiitos Sanna, olet ihana! Suosittelen coachaustasi todella mieluusti muillekkin yrittäjille!

Ihana Photography
Valokuvaaja Jenni Tuikka

Sanna on vaikuttanut merkittävästi muutospolkuuni oivaltavasta ja innovatiivisesta puheterapeutista oivaltavaksi ja innovatiiviseksi toimitusjohtajaksi.

Sannan ohjaustyyli on lämmin ja älykäs, mutta myös armoton erittäin myönteisellä tavalla. Hän ei päästä helpolla. Hän kuuntelee intensiivisesti, poimii pohdittavaksi asioita, joita tulisi harkita ja auttaa löytämään ratkaisuja haasteisiin.

Hän on myös valmis antamaan luotettavia neuvoja asiakkaan erikseen pyytäessä. Olen nauttinut suuresti yhteistyöstä Sannan kanssa ja suosittelen lämpimästi hänen palvelujaan!

Kommunikointikeskus Kipinä Oy
Iina Heikurainen
Toimitusjohtaja ja puheterapeutti

Sannalla on poikkeuksellinen kyky yhdistää valmennustekniikat ja korkea ammattitaito markkinointiviestinnästä ja palvelumuotoilusta.

Hän antoi tilaa omille ajatuksilleni ja haastoi minut monin tavoin eroon tietyistä itseäni rajoittavista uskomuksista. Samalla hän auttoi minua ymmärtämään, mitä tarvitaan ja mikä on mahdollista luodessani tarinaa, jossa yhdistyvät persoonallisuuteni ja yritykseni palvelut.

Sanna on tarpeeksi kärsivällinen kuuntelemaan, kun toinen yrittää selvittää näkökantojaan. Hän antoi rehellistä ja selkeää palautetta, jonka avulla pystyin etenemään ajatuksissani. Hän rohkaisi minua jatkamaan, kun epäröin.

Voin lämpimästi suositella Sannaa projekteihin, jotka vaativat valmennustaitoja yhdistettynä markkinointiviestintään ja palvelumuotoiluun.

Ojakangas Coaching Oy
Business Owner Virpi Ojakangas

Päädyin orastavan yrittäjyysajatuksen saattelemana Suomen Naisyrittäjien Facebook-ryhmään, jossa tarjottiin mentorointia – kuin tilauksesta!

Ihana, ja yrittäjän polulleni niin arvokas Sanna, löytyi sitä kautta!

Sannan vilpitön tuki, aito välittäminen ja ehtymätön ideapankki saivat minusta kaivettua kerta toisensa jälkeen esiin kaiken sen, mitä tarvitsin saavuttaakseni omat tavoitteeni – ja enemmänkin. Olen nykyään täysipäiväinen yrittäjä!

Sannan intohimo oppia uutta, matkan varrella rakentunut kontaktiverkosto ja lempeän jämäkkä ote toimivat esikuvana nyt omalla yrittäjän polullani. Tunnen suurta kiitollisuutta mentorista, joka uskoi minuun ja kannusti kauniin konkreettisesti eteenpäin.

Annan Eväät Oy
Anna Lassila

Kaipasin ”järjen ääntä pääni sisäisen kaaoksen järjestämiseksi” ja konkreettisia vinkkejä yrittäjyyden käytännön edistämisestä ja suunnittelemisesta. Sannan tapa lähestyä haasteitani oli hyvin rauhallinen ja käytännöllinen. Juuri sitä mitä tarvitsin.

Kävimme läpi asioita, joissa olin epävarma ja jotka koin haasteelliseksi. Purimme niitä pieniksi palasiksi, ja sain ihan käytännön selvitys- ja tutkimustehtäviäkin, jotka hälvensivät epäilyjäni ja antoivat minulle uskoa tulevaan ja omiin suunnitelmiini.

Sanna oli – ja on edelleen – minulle vankka tukipilari, johon voin nojata kun epävarmuus iskee.

Kahoha
Emmi Immonen

Sannan ote valmentajana ja mentorina on rauhallinen ja havaitseva. Sanna tunnistaa valmennettavan olotilan ja tunneilmapiiriin herkästi, jolloin hän pystyy rytmittämään oman taajuutensa valmennettavan taajuuden tasolle. Tätä kautta syntyy sekä syvä luottamus että avoimen keskustelun ilmapiiri. Ohjattavan on helppo tunnistaa ja sanoittaa kipeitäkin kasvunsa kohtia Sannan turvallisessa, inhimillisessä ja tukevassa huomassa.

Sannan selkeä ja analyyttinen ohjaustapa suuntaa valmennettavan ajatukset kohti ratkaisukeskeistä ja eteenpäin vievää toimintaa. Itseluottamuksen vahvistuminen, innostuksen syntyminen ja luovien lähestymistapojen löytyminen onnistuvat Sannan valmentajavahvuuksien avulla.

Suosittelen lämpimästi ilon ja kasvun lähettilääksi Sannaa.

Miraita
Valmentaja Tarja Holmgren