Siirry sisältöön

Tuotteet

Tuotteet

Kirja

Vapaalla tyylillä taitajaksi

Sanna Eulenberger

Hanki uusia taitoja arjen lomassa, joustavasti ja pienin askelin!

Nopeasti muuttuva työelämä vaatii meiltä kaikilta uusia taitoja ja osaamisemme jatkuvaa päivittämistä. Tämä kirja osoittaa, että uuden oppiminen on mahdollista yhdistää kiihkeärytmiseenkin työhön ja arkeen. Sopivina paloina annosteltuna kasvumatkastaan voi tehdä myös hauskan.

Kirjan inspiroivat vieraskynien esimerkit osoittavat, että pienetkin teot voivat johtaa suuriin lopputuloksiin. Lähes 50 käytännön harjoitusta auttaa tunnistamaan omat vahvuudet ja kehittämään osaamista niiden mukaisesti, juuri itselle sopivalla tyylillä.

Kirjan vinkit ja harjoitukset auttavat myös tunnistamaan omat vahvuudet työntekijänä ja -hakijana sekä luomaan selkeän kuvan siitä, minkälainen työympäristö tarjoaa itselle parhaimman kasvualustan.

Kirjan voi hankkia mm. suoraan kustantajalta:

Basam Books / painettu kirja
Basam Books / e-kirja
Basam Books / äänikirja

Lisäksi kirja löytyy hyvin varustelluista kirjakaupoista ja verkkokirjakaupoista.

Lukuaikapalveluissa:
Bookbeat https://www.bookbeat.fi/
Storytel https://www.storytel.com/fi/fi/
Nextory https://www.nextory.fi/
Suomalainen Plus https://www.suomalainen.com/pages/suomalainen-plus
Nelonen Media Supla plus https://www.supla.fi/plus

Katso video Akateemisessa kirjakaupassa pidettyjen kirjajulkkareiden haastattelusta!

Digitaalinen Topaasia®-peli

Oppimismuotoilu

Oppimismuotoilu-pakan avulla voi rakentaa systemaattista jatkuvan oppimisen toimintamallia. Syvällisestä yhdessä ajattelusta kumpuava kasvu sekä avoin osaamisen jakaminen ovat tärkeimpiä menestystekijöitä tulevaisuuden työelämässä.

Käytä pakkaa johdon, esimiesten, tiimien ja erilaisten ryhmien yhdessä oppimisen ja kehittämisen sekä tulevaisuustietoisen yhteissuunnittelun apuna. Pakka sopii myös ekosysteemeille ajattelun tueksi ja keskustelun herättäjäksi toimintaan vaikuttavien ympäristön muutosten luotaamisessa.

Ilmainen kokeilu: https://play.topaasia.com/trial

Everything DiSC®

Haluatko oppia tuntemaan itseäsi paremmin ja kehittää vuorovaikutustaitojasi? Mitkä ovat vahvuutesi johtajana? Minkälaisena muut näkevät käyttäytymisesi?

Everything DiSC® on tieteellisesti laajasti tutkittu ja arvostettu itsearvioinnin työkalu ihmisten luontaisten toimintapojen ymmärtämiseksi. Se auttaa tunnistamaan monenlaisia vuorovaikutustapojamme, niiden vahvuuksia ja sokeita pisteitä. DiSC on oiva apu tiimien ja työyhteisöjen toiminnan, yhteistyön ja johtamisen käytäntöjen kehittämisessä.

Työyhteisöprofiili Everything DiSC Workplace

Työyhteisöprofiili sopii kaikille organisaatioiden rooleille ja tehtäville näkyvän käyttäytymisen kuvaajana. Se auttaa ymmärtämään sekä omia että muiden toimintatapoja syvällisesti. Työyhteisöprofiili auttaa myös havainnoimaan, miten muut näkevät toimintamme arjen työssä. Siten se toimii mainiona työkaluna tiimien ja työyhteisön yhteistyön kehittämisessä. Kun osaamme ottaa huomioon ihmisten monenlaisuuden ja erilaiset tarpeet, vuorovaikutus virtaa sujuvasti, ihmiset sitoutuvat yhteiseen tavoitteeseen ja syntyy myös tarkoituksenmukaisia tuloksia.

Työyhteisöprofiili koostuu parikymmensivuisesta, helposti ymmärrettävästä henkilökohtaisesta DiSC-vuorovaikutustyylin kuvauksesta. Lisäksi raportti sisältää paljon vinkkejä profiilin soveltamiseksi arjessa ja sujuvaan yhteistyöhön muiden vuorovaikutustyylien kanssa. Lisäksi analyysiin kuuluu kuvaus henkilökohtaisista prioriteeteista, jotka kertovat, minkälaisiin asioihin ihminen luonnostaan kohdistaa voimavarojaan.

Kielet: suomi tai englanti

Johtajuusprofiili Everything Work of Leaders

Johtajuusprofiili sopii kaikille, jotka haluavat ymmärtää omaa johtamistyyliään paremmin. Profiili perustuu vuosien syvälliseen tutkimustyöhön johtajuudesta. Analyysi vertaakin profiilia tunnistettuihin maailman parhaisiin johtamisen käytöntöihin. Profiili tekee näkyväksi henkilökohtaisten vahvuuksien ohella olennaisimmat kehityskohteet kolmivaiheisessa prosessissa: vision luominen, muiden saaminen sitoutumaan visioon ja vision toteuttaminen.

Johtajuusprofiili koostuu runsaan 20 sivun pituisesta, helposti ymmärrettävästä henkilökohtaisesta johtamistyylin kuvauksesta. Analyysin avulla voi tunnistaa oman toimintatapansa ja johtajuuden prioriteetit eli ne asiat, joihin luontaisesti voimavarojaan keskittää. Raportti vertaa omaa tyyliä myös maailman parhaisiin johtamisen käytäntöihin. Analyysi sisältää lisäksi vinkkejä siitä, miten ja mihin suuntaan omaa johtamisotetta kannattaisi kehittää.

Kielet: suomi tai englanti

Profiilien hinnat ja purkupajat

Henkilökohtainen Everything DiSC Workplace ja Everything DiSC Work of Leaders täytetään verkossa (20-40 minuuttia).

  • Henkilökohtainen työyhteisöprofii ja purku: 160 € / hlö + alv 24 %, purku (noin 3 h) 320 € / hlö + alv 24 %
  • Henkilökohtainen johtajuusprofiili ja purku: 210 € / hlö + alv 24 %, purku (noin 3 h) 320 € / hlö + alv 24 %
  • Tiimi- tai ryhmäkohtainen purkupaja: tiimin koon ja työpajan tavoitteen mukaan, pyydä tarjous

Kielet: suomi tai englanti

Podcast

Tolkun tulkit

Tolkun tulkit on 10 jakson podcast-sarja, joka tarjoilee aivoherkkuja kasvuhaluisille hyvällä meiningillä. Avaamme aivojumeja ja kutkuttelemme mieltä uusia näkökulmia tarjoamalla.

Aatoksiesi kanssakulkijoina toimivat ammattivalmentajat Sanna Eulenberger ja Tarja Holmgren.

Kohtaamme oman ja toistemme haavoittuvuuden rohkean lempeästi yhdessä yllättävien vieraidemme kanssa. Keskustelemme jaksoissa työelämän ilmiöistä, mm. tunteiden säätelystä ja läsnäolon voimasta. Pohdimme arvostavaa kohtaamista stand-up koomikon kanssa ja keskustelemme moniammatillisesta työidentiteetistä koiria kasvattavan vuorikiipeilijän kanssa.

Lupaamme lisää myönteistä mielen ohjausvoimaa ja kasvun ilon hymmailua päivääsi! Kuuntele:

Spotify
Supla

Lisäksi Tolkun tulkit löytyy Apple Podcastista ja lähes parilta kymmeneltä muulta podialustalta.

Jaathan omat aatoksesi #tolkuntulkit. Insta: tolkun_tulkit.