Siirry sisältöön

Yritys

Yritys

Elotuli Oy

Elotulen sydämessä palaa kasvun kirkas liekki. Olen yrittäjien ja kasvuhaluisten ihmisten luova kanssa-ajattelija ja kumppani.

Lietson yrittäjiä ajattelemaan rohkeammin ja löytämään uusia näkökulmia toimintaansa. Kehitän palveluja, myyntiä ja markkinointia yhdessä asiakkaan kanssa yhdistämällä ohjaustyön, palvelumuotoilun, yhteissuunnittelun, ennakoinnin sekä ketterien menetelmien käytäntöjä. Olennaista eivät kuitenkaan ole menetelmät, vaan tavoitellun tuloksen aikaansaaminen – yhdessä.

Rohkaisen ihmisiä myönteiseen kasvun iloon yksilöllisen oppimisen mallini ”Kasvun purjeet” avulla. Malli tukee perinteisestä opetuksesta vapaata tyyliä kartuttaa taitoja joustavasti arjessa. Aikaa kestävä, yksilöllinen kasvumalli auttaa niin nuoria kuin kokeneita konkareita pärjäämään myös tulevaisuuden työelämässä.

Sanna Eulenberger

on tietokirjailija ja kokenut ohjaustyön taitaja, joka on opastanut aikuisia kasvuun yli 30 vuotta niin ammatti-coachina, valmentajana, mentorina kuin opettajana ja fasilitaattorina. Monimuotoisen ohjaustyön lisäksi hänen työkenttäänsä kuuluu asiantuntijapalvelujen ja liiketoiminnan asiakaslähtöinen kehittäminen.

”Sydämeni elotuli palaa kasvulle. Pohjattoman uteliaana haen alati uutta oppia ja hämmästeltävää. Tähyän luonnostani etukenossa työn ja elämän tulevaisuuteen sekä teknologioiden avaamiin uusiin mahdollisuuksiin.

Innostun sumuisista näkymistä, joita kirkastetaan yhdessä etsimällä, luovan rohkeasti tuntematontakin kokeilemalla. Ja kokeiluista oppimalla. Ei haittaa, jos ei osuta heti maaliin, sillä harharetket saattavat tuottaa asiakkaalle odottamattoman arvokasta tulosta uusia näkökulmia ja ideoita avaamalla. Olennaista on, että tulosta ja toimivia käytäntöjä syntyy. Yhdessä.

Ohjaustyö, ihmisten kasvun edistäminen on intohimoni. Tunnen syvää riemua aina, kun näen oivalluksen valon ja kasvun ilon syttyvän ohjattavan silmiin. Saan vähintään yhtä paljon kuin annan, sillä kasvan jokaisessa kohtaamisessa myös itse. Kasvun ilon palo ja matkalla kertyneet opit huipentuvat kirjassani Vapaalla tyylillä taitajaksi. Kirjasta enemmän Akateemisessa kirjakaupassa pidettyjen kirjajulkkareiden haastattelutallenteessa.

Työskentelen suomeksi ja englanniksi.

Kuva: Maria Eulenberger

Koulutustausta

Osaamisen kehittäminen
Ammatillinen opettaja (AmO)
Business Coach Master / ACC
Group & Team Coach
EMCC Global Individual Accreditation (EIA) Practitioner
RMP-motivaatio- ja tiimivalmentaja
Sosiaalipsykologian aineopinnot (70 op)
Työnohjaajaopiskelija

Liiketoiminnan ja palvelujen kehittäminen
Liiketalouden ylempi korkeakoulututkinto (YAMK, Liiketalous)
Service Designer
Certified Foresight Professional
Sosiocracy 3.0 Practitioner (ketterän yhteisohjautuvuuden malli)